Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за стъклото на страничното огледало?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за стъклото на страничното огледало?!

Здравейте на всички!
    Ако може някой да помогне с един проблем. Вчера един пресилено казано водач на МПС ми отнесе огледалото от лявата страна,по-точно се опита да го отнесе,но то се прибра.Счупи се само стъклото му,цялото е на малки парченца.Въпроса ми е може ли да се смени само стъклото или трябва цялото огледало?Ако да,как става и долу-горе каква му е цената?!

Благодаря предварително на всички,които ми отговорят!
    АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD

да може залепя се на стойка вътре
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

И на мен ми се случи това миналата година. Звъннах на Явор от платените обяви и той имаше огледало. Взех само стъклото 10лв. То от зад си има пласма, която влиза в механизма, който ти е в кутията на огледалото. Двете свързват едно с друго. Лесна е смяната, не се притеснявай. Като сваляш това, което е счупено, ще разбереш как се слага новото. Мой съвет задължително да си купиш стъкло от морга, защото другите са ментаци.

Успех, ако имаш други притеснения, питай.

Comment

Мерси много за отговорите.Сега ще поогледам из моргите,дано намеря!
        АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD

Comment

Аз също съм го сменял, но с ново и вече 2год няма никакъв проблем. Струваше около 15-тина лева - даже синнее като оригиналното.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Колега виж тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=41839 Аз взех дясното огледало за 30лв.и си смених стъклото. Колегата е от Н.Загора. А за ново стъкло питай тук http://www.avtosklad.bg/catalog/cat26/ogledala.html преди два месеца имаше нови стакла/тайвански/по 15-20лв. с нагревател и без такъв. Склада е в Пловдив. Аз предпочетох оргиналното независимо че е малко повече играчка . С "Еконт" услугата е 5-6лв.
            хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
            Regata 100s /88г

Comment

внимавайте че ляво и дясно огледало са различни.
              точка

Comment

А стъклото от огледало на 146-ца дали ще ми пасне ? Какво мислите? Съжалявам за въпросите,но жена и ремонт на кола някак
                АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pressi_145 Покажи съобщение
                  А стъклото от огледало на 146-ца дали ще ми пасне ? Какво мислите? Съжалявам за въпросите,но жена и ремонт на кола някак
                  Взимай смело, стъклата са еднакви.
                  Огледалата обаче са различни, важно е да се знае
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ОК,мерси! Само да му мисля кой ще ми махне останките от старото и ще сложи новото !! или ще запретвам ръкави сама .... хаха
                    АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pressi_145 Покажи съобщение
                      ОК,мерси! Само да му мисля кой ще ми махне останките от старото и ще сложи новото !! или ще запретвам ръкави сама .... хаха
                      Няма нищо сложно, щом вече е счупено Махаш парчетата и с ножче остъргваш остатъка от двойно-лепещото. После с малко силикон лепиш новото за пластмасата (ще я видиш като махнеш старото стъкло). Евентуално ако си с нагревател, има 2 буксички които се включват в клемите на новото стъкло.
                      Тъкмо, ако успееш сама, ще се радваш много повече на колата си, голяма краста е. Сестра ми така почна с дребни ремонти по нейната алфа, а стигна до собственоръчно пребоядисване на джанти
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

А ако е с подряване същата ли е процедурата ? Или стъклата нямат значение
                        sigpic
                        145 1.6ts 16v 97г.

Comment

Първоначално публикувано от roshaf Покажи съобщение
                          А ако е с подряване същата ли е процедурата ? Или стъклата нямат значение
                          Вече е описано
                          Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                          Няма нищо сложно, щом вече е счупено Махаш парчетата и с ножче остъргваш остатъка от двойно-лепещото. После с малко силикон лепиш новото за пластмасата (ще я видиш като махнеш старото стъкло). Евентуално ако си с нагревател, има 2 буксички които се включват в клемите на новото стъкло.
                          Тъкмо, ако успееш сама, ще се радваш много повече на колата си, голяма краста е. Сестра ми така почна с дребни ремонти по нейната алфа, а стигна до собственоръчно пребоядисване на джанти

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                            Ха-ха! И аз не съм съвсем новак даже сама си смених крушките на таблото,така че явно ще се пробвам и с това !
                            АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                            X